The Citadel Company

Voor mijn stage op het HBO ben ik bij The Citadel Company in Heino terecht gekomen. Ik heb hier 3 maanden stage gelopen en daarbij de architect, interieur architect en stedenbouwkundige ondersteunt in hun projecten. Ik heb in verschillende computer programma’s gewerkt en aangeleerd. Hieronder kan je de verschillende soorten projecten waar ik aan heb gewerkt zien.

 

Schetsen

Eén van de opdrachten die ik kreeg was om te kijken naar indelingen voor huizen die architect had ontworpen. De indelingen maakten ik altijd op een schetsrol en werden na een tijdje besproken met de architect.

Sketch-up

In het programma Sketch-up mocht ik regelmatig bijgebouwen tekenen en een enkele woning.

 

Renders in Lumion

Als de architect een huis ontworpen had werd deze gerenderd in het programma Lumion. Deze renderingen werden gebruikt voor promotie materiaal en vergunning toestemmingen van de gemeente.

 

Nieuwe showroom interieur the Citadel Company

Als interieur opdracht mocht ik een ontwerp maken voor de nieuwe showroom van The Citadel Company in Ommen.

 

Stedenbouwkunde

Ik heb een situatie maquette gemaakt van een gebied in Ommen. De stedenbouwkundige was vanuit de gemeente gevraagd een massa studie te doen over de mogelijkheden op deze locatie. Naast het maken van de maquette mocht ik ook meekijken en denken over wat de beste mogelijkheden waren voor deze plek.

 

Website

Voor de website www.thecitadelcompany.com mocht ik in wordpress een nieuwe pagina maken voor de afdeling landschap.