Logo’s

Jaar logo C.S.V. Ichthus Zwolle 2020-2021

Jaarlijks word een nieuw logo ontworpen naar aanleiding van het thema. Ik kreeg het thema van dit jaar te horen wat natuurlijk in deze tijd van corona een dubbele lading heeft. Met zijn allefysiek samen komen zit er voorlopig niet in maar de outline van dit logo is van de groepsfoto van de hele vereniging van afgelopen jaar. Zo komt iedereen toch een beetje samen in het logo en thema en is de hele vereniging erbij betrokken.

Jaar logo V.C.S. Ichthus Landelijk 2020-2021

Ook voor landelijk wordt elk jaar een nieuw logo gemaakt. Verwondering zit in de hele schepping vandaar de keuze voor een zon en aarde. En voor een personal touch is het woord verwonder geschreven door de voorzitter van het bestuur en is het geen font wat je overal kan krijgen.

Logo eigen examen project 2020

Het project is gebaseerd op een filmtheorie wat veel mysterie bevat, vandaar de wolken/mist om het woord heen. En de ‘driehoek’ staat voor de lange weg die de persoon moet volgen naar het onbekende.

Eigen Logo

Voor mijn eigen werk wilde ik een simpel en clean logo hebben die makkelijk over op toe te passen is. Het voordeel hier van is ook dat ik de tekst ‘interieur design’ weg kan halen voor niet interieur gerelateerd projecten als dat nodig is.

Logo Introdagen Ichthus Zwolle 2019

Voor de start van een nieuw seizoen worden altijd de introdagen georganiseerd. Deze dagen hebben altijd een thema en wordt altijd een passend logo bij gemaakt. Bij het maken van een reis in deze context had ik en de organisatie het beeld van een varend bootje voor ons. Zo doende kwamen we bij dit ontwerp