Interior Reality

Het kenmerk van dit project is het feit dat we een echte opdrachtgever kregen, met echte wensen en echte mogelijkheden om het uit te voeren. Dit project is ook in groepen gedaan van 3 personen. Aan het einde ging de opdrachtgever een ‘winnaar’ kiezen uit alle groepjes.

De opdracht in het kort was een schuur in Noordwijk aan Zee om te bouwen in een vakantiehuisje. Dat klonk heel simpel maar de opdrachtgever had een paar extreme wensen en had niet 1 stijl waar die voor ging. Hij houd van felle kleuren en aparte originele ideeën, ook moest alles gerecycled zijn en als het regende moesten er opties komen om binnen in het huisje te doen. Verder mocht het niet hokkerig worden en had de badkamer een vaste plek vanwege de leidingen.

Het resultaat dat u hieronder kan vinden zijn de onderdelen die ik zelf heb gemaakt.

Om per afbeelding een beschrijving te krijgen druk op de I onderin.