Illustraties

Kerstvisual CGK Zwolle 2020

Voor de kerstviering van de CGK Zwolle wordt elk jaar een nieuwe visual gemaakt. Dit jaar was het thema Verb(l)indend dichtbij en ik mocht de visual maken. Vanuit mijn kerstvisual zijn verschillende promotiematerialen gemaakt zoals posters en ansichkaarten. Verder heb ik er ook nog een kleurplaat van gemaakt voor de kinderen.

Uitleg visual:

“Het ‘verblind worden door’ is te zien door de persoon die verblind wordt door het licht wat uit de bijbel komt. Je kan zeggen dat deze persoon de herders voorstelt maar ook ons, de mensen op aarde. Het verbindende gedeelte is de bijbel die op de tafel licht. De bijbel verbindt ons met God en elkaar en leert ons dat Jezus naar de aarde toe gekomen is voor ons.”

.

Conceptbeeld Examen Project 2020

Het project ging over het thema pesten en met dit beeld wilde ik mijn eigen ervaring en gevoel met pesten laten zien in dit beeld. Als pest slachtoffer wordt je gekleineerd en krijg je het gevoel dat je heel klein bent, Tegelijkertijd sta je vaak ook vast op je plek en je hebt geen idee hoe je daar weg moet komen.

.

Conceptbeeld Hoop

We mogen elkaar niet aanraken maar we kunnen elkaar wel bijstaan in deze rare tijd en de hoop houden op een snelle verbetering van de situatie. Dit is een beeld als representatie van Hoop in deze corona tijd.

.

Digital drawings

Deze tekeningen zijn ontstaan naar aanleiding van afgelopen periode. We hebben natuurlijk een pandemie in het land die de volksgezondheid in gevaar brengt. Maar wat veel mensen voor mijn gevoel vergeten wordt in deze tijd is de mentale gezondheid. De isolatie waar veel mensen in komen brengt veel eenzaamheid en verdriet met zich mee. Mensen zien het niet meer zitten en omdat veel contact wegvalt zien mensen van buiten ook niet direct wat er gaande is. Deze twee tekeningen heb ik gemaakt naar aanleiding van verhalen die ik van andere heb gehoord en de beelden die ik daarbij kreeg.

.

My favorites

Naar aanleiding van een simpel liedje wat populair werd op de app Tiktok heb ik verschillende illustraties gemaakt. Met deze illustraties heb ik een geanimeerde versie gemaakt van het populaire liedje. Hieronder staan alle gebruikte illustraties voor de video.