About me

Ik ben Mirjam en ik ben 23 jaar. Twee jaar geleden ben ik verhuisd van een klein dorpje genaamd Middenmeer naar de stad Zwolle voor de opleiding interieurvormgever aan de Hogeschool van de Kunsten ArtEZ. De opleiding heeft er uiteraard voor gezorgd dat ik meer outside the box ben gaan denken en me heb kunnen verdiepen in vormgeving en interieur, maar de mensen die ik heb ontmoet hebben mij gevormd tot de persoon en de ontwerper die ik op dit moment ben.

Ik vind het belangrijk als ontwerper zoveel mogelijk connectie te krijgen met het ontwerp en de doelgroep. Ik doe graag onderzoek en leg een vraagstuk eerst bij mijzelf en keer het daarna om naar de doelgroep waarvoor het ontwerp bedoeld is. Iedereen heeft zijn eigen verhaal en ervaring dat de mens interessant. Ik heb voor mijn projecten regelmatig mijn eigen verhaal als inspiratie gebruikt, een voorbeeld daarvan is mijn project De Heldenreis https://mirjamkempe.nl/de-heldenreis/. Ik heb hiermee mijn verhaal verteld en nu wil ik mij inzetten om de verhalen van andere mensen te vertellen en uit te werken.

Ik ben gedreven, werk detailgericht en zou graag mijn creativiteit in willen zetten om andere mensen en/of bedrijven te helpen met hun vormgeving opgave. Ik bedenk een concept en werk deze uit tot een passend ruimtelijk ontwerp of grafisch 2D ontwerp met behulp van o.a. computerprogramma’s als Vectorworks, Photoshop en InDesign.

Ik ben klaar met mijn opleiding maar nog lang niet klaar met leren. Ik wil zoveel mogelijk informatie en inspiratie krijgen van alles om me heen. Daarnaast ben ik bezig mezelf nog diverse skills aan te leren gerelateerd aan vormgeving.

Nog meer vragen? Of interesse om met mij samen te werken?

Vul het contact formulier in en ik zal zo snel mogelijk reageren.

Mirjam Kempe