About me

Toen ik klein was wilde ik altijd zangeres worden, er was alleen 1 probleem ik kan niet zingen. Toch wist ik ook al dat een administratieve of zorg baan niks voor mij was en dat ik creatieve dingen wilde doen. Hierop aangesloten ben ik de opleiding interieuradviseur niveau 4 op het Hout- en Meubilering College gaan doen in Amsterdam. Na deze opleiding ben ik naar Zwolle verhuisd om verder te studeren bij de opleiding interieurvormgever Associate Degree aan het ArtEZ Hogeschool van de Kunsten. Deze opleiding heb ik in juli 2020 afgerond met mijn project De Heldenreis.

Tijdens mij opleiding heb ik heel veel geleerd uiteraard over vormgeving maar ook over mijzelf. Ik heb mijzelf kunnen ontwikkelen op het gebied van vormgeving in het algemeen, met de focus op ruimtelijke vormgeving. Ik kan concepten bedenken en deze op passende manier uitwerken.

In elk concept en ontwerp zit een stukje van mijzelf, dat maakt het uniek en herkenbaar. Ik leg een vraagstuk eerst bij mijzelf voordat ik het omkeer naar andere mensen. Zo probeer ik als ontwerper zoveel mogelijk connectie te maken met het onderwerp.

Ik ben klaar met mijn opleiding maar nog lang niet klaar met leren. Ik wil zoveel mogelijk informatie en inspiratie krijgen van alles om me heen. Daarnaast wil ik mezelf nog diverse skills aanleren gerelateerd aan vormgeving.

Nog meer vragen? Of interesse om met mij samen te werken?

Vul het contact formulier in en ik zal zo snel mogelijk reageren.

 

Mirjam Kempe